Bennis Arnhem

Onze diensten

Voor veiligheid met een fraaie uitstraling

Bennis Arnhem, voor aantrekkelijk gevelelementen op maat

De gevel van uw winkel dient een ware eyecatcher te zijn voor bezoekers, maar veiligheid is natuurlijk ook van cruciaal belang. Wilt u gevelelementen op maat laten plaatsen? Dan bent u bij Bennis Arnhem aan het juiste adres. Alle schuif-, draai- of vouwdeuren en automatische rolluiken kunnen in de stijl van uw bedrijf gecreëerd worden.

U kunt bij ons de keuze maken uit geïsoleerde en niet-geïsoleerde aluminium en stalen profielen. Deze systemen zijn volledig op maat te maken en uitbreidbaar met onder andere:

Deze systemen zijn volledig op maat te maken en uitbreidbaar met onder andere:

Draaideuren

Enkel- of dubbelvleugelige (vlucht)deuren

Automatische deursystemen

Glazen deuren

Schuif- of vouwdeuren

Bennis Arnhem

Keuze uit diverse systemen

De kozijnen kunnen wij leveren als naar binnen- of buiten draaiend raam, maar ook als draaikiepraam, stolpraam of schuifkiepraam. Deze profielen en deuren kunnen wij leveren in diverse kleuren. U kunt tevens onderscheid maken tussen de binnenkant en buitenkant qua kleur.

Voor kleinere panden

De schuifpuien, vouwwanden en -deuren nemen dusdanig weinig ruimte in beslag, dat deze uiterst geschikt zijn voor kleinere panden. De deuren kunnen wij voor u leveren met handmatige of automatische bediening. Deze puien zijn in haast elke situatie toe te passen, wij kunnen immers ook ronde deuren en hoekschuifdeuren leveren.

Neem voor vragen of voor advies gerust contact op met Bennis Arnhem. Wij zijn ontstaan in 1920 en beschikken over een brok aan ervaring, waardoor wij ook in uw situatie snel kunnen handelen en een passende oplossing kunnen bedenken.

Transparante rolluiken

Prefereert u rolluiken, rolhekken of screens voor uw winkel? Dan kunnen wij bijvoorbeeld de Transpa Safe-rolluiken toepassen. Deze is extreem veilig en zijn voor 80% transparant. Bezoekers kunnen na openingstijd evengoed een kijkje nemen in de etalage. Dit systeem is opgebouwd uit geanodiseerde doorlopende koppelscharnieren met een slagvaste kraswerende polycarbonaat beglazing.

Rolhekken

Kiest u liever voor een rolhek? Dan kunnen wij voor u de MDS 95-rolhekken plaatsen. Deze zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde stalen buizen en bovendien uitermate geschikt ter afdichting en beveiliging van uw etalage.

Volledig gesloten rolluiken

Tot slot kunnen wij ook volledig gesloten rolluiken leveren. De gesloten rolluiken maken wij van gegalvaniseerde stalen profielen en bieden optimale bescherming van uw pand tegen ongenode bezoekers. De rolluiken, rolhekken en screens leveren wij met elektrische of handmatige bediening, net wat u wenst.

Fraaie en open gevels

Meer openheid en toch zichtbaar

U wilt uw potentiële klanten verleiden om binnen te komen. Veel winkeliers kiezen daarom voor een fraaie en open gevel met veel glas. Door de hardglazen puien van Bennis Arnhem biedt u een uitnodigende aanblik en houdt u tegelijkertijd inbrekers eenvoudig buiten de deur.

Diverse mogelijkheden

Glasopties voor puien, ramen en deuren

Wij leveren en plaatsen isolatieglas, gelaagd of gehard isolatieglas en veiligheidsglas in diverse categorieën.

Gehard glas

Gehard veiligheidsglas is vijf keer sterker dan gewoon glas en bestand tegen grote temperatuurverschillen. Als het breekt, valt het in kleine onscherpe korrels uiteen. Gehard glas wordt gebruikt voor onder meer zijruiten van auto’s, bushokjes, glazen (douche)deuren, glazen tafels en glazen kasten.

Draad glas

Draadglas is ook veiligheidsglas, maar zeer beperkt toepasbaar. De ingelegde draden zorgen ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar gehouden wordt. Bij een grote stootbelasting (zoals doorvallen of doorslaan) ontstaat er echter wel een opening en dus ook de kans op lichamelijk letsel. In een woning is draadglas niet geschikt als veiligheidsglas.

Gelaagd glas

Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit minimaal twee glasbladen met daartussen een doorzichtige taaie kunststof folie. Deze folie zorgt ervoor dat bij breuk het glas bij elkaar wordt gehouden. Gelaagd glas heeft als extra voordeel dat er bij een breuk geen grote opening ontstaat. De ruit beschermt na breuk nog steeds tegen regen en wind en voorkomt dat iemand zomaar uw woning kan betreden.

Beveiligingsglas

Beveiligingsglas is gelaagd veiligheidsglas, waar bij breuk geen opening in het glas ontstaat. Door het gebruik van meerdere folies en glasbladen, kan het glas een steeds grotere beveiliging bieden en zelfs praktisch ondoordringbaar worden. Vandaar dat beveiligingsglas in diverse klassen verkrijgbaar is. Deze klassen zijn vastgelegd in een norm, de NEN 356.

P2A/P3A

Standaard inbraakwerende beglazing

P4A

Zwaar inbraakwerende beglazing

P5A

Extra zwaar inbraakwerende beglazing

Er zijn nóg zwaardere klassen. Zo is er beveiligingsglas dat bescherming biedt tegen aanvallen met een slagwapen zoals een bijl, tot zelfs beveiligingsglas dat bescherming biedt tegen aanvallen met een vuurwapen. Dit soort beveiligingsglas wordt onder andere gebruikt in juwelierszaken, benzinestations en banken.

Contact

Wilt u meer weten of heeft u nog vragen?

Dan staat Bennis Arnhem voor u klaar om u de antwoorden te geven. Wij zijn al in 1920 ontstaan en hebben de beschikking over jarenlange ervaring, waardoor wij weten aan welke kwaliteitsstandaarden u waarde hecht. Door onze snelle levertijd en onze vakkundige plaatsing, kunnen wij u heel snel van dienst zijn. Vraag daarom gerust een vrijblijvende offerte bij ons aan.