Gevelelementen voor winkels, gevelelementen van Bennis Arnhem,
aluminium pui, etalage van draadglas, etalage van beveiligingsglas
Gevelelementen voor winkels, gevelelementen van Bennis Arnhem,

Veiligheid met een persoonlijke touch

Wanneer u de deuren en ramen voor uw winkelgevel uitzoekt, is veiligheid natuurlijk het belangrijkste. Maar de gevel moet er ook aantrekkelijk uitzien voor winkelend publiek. Bennis Arnhem maakt aluminium gevelelementen op maat. Zo plaatsen we schuif-, draai- of vouwdeuren en automatische rolluiken - allemaal in de stijl van uw bedrijf.

Aluminium puien met glazen draai- of vouwdeuren

Bennis Arnhem levert geïsoleerde en niet-geïsoleerde aluminium profielen. De flexibele systemen zijn volledig op maat te maken. De pui breidt u bijvoorbeeld uit met:

  • draaideuren,
  • enkel- of dubbelvleugelige (vlucht)deuren,
  • automatische deursystemen,
  • glazen deuren,
  • schuifdeuren of
  • vouwdeuren.

De aluminium kozijnen worden geleverd met openingstypes als

  • naar binnen- of buiten draaiende ramen,
  • draaikiepramen,
  • stolpramen of
  • schuifkiepramen.

Alle profielen en deuren zijn leverbaar in verscheidene kleuren. Tevens is het mogelijk de binnenkant van een andere kleur te voorzien dan de buitenkant.

De schuifpuien, vouwdeuren en -wanden nemen weinig ruimte in beslag en zijn daarom ideaal in kleinere panden. De deuren leveren we met handmatige of automatische bediening. Omdat we naast rechte schuifdeuren ook ronde deuren en hoekschuifdeuren leveren, zijn deze puien in praktisch elke situatie toe te passen.

Wilt u advies over de beste pui voor uw pand?

Rolluiken en screens

Een winkelpui die er aantrekkelijk uitziet, ook na openingstijden? Dat kan met de veilige rolluiken van Bennis Arnhem. Zo passen we bij veel winkels de Transpa Safe-rolluiken toe. Deze zijn voor 80% transparant, zodat de etalage zichtbaar blijft. Het systeem is opgebouwd uit geanodiseerde doorlopende koppelscharnieren met een slagvaste kraswerende polycarbonaat beglazing.

Liever een rolhek? De MDS 95-rolhekken zijn opgebouwd uit gegalvaniseerde stalen buizen en zijn uitermate geschikt ter afdichting en beveiliging van etalages en portieken.

Wanneer een open structuur niet gewenst of vereist is, leveren we volledig gesloten rolluiken. Deze zijn gemaakt van gegalvaniseerde stalen profielen en beschermen het pand optimaal tegen ongenode bezoekers.

Alle rolluiken, rolhekken en screens worden geleverd met elektrische of handmatige bediening.

Wilt u uw winkel of kantoor beter beveiligen?